Polędwica wieprzowa marynowana w piwie z czerwoną kapustą

Polędwica wieprzowa marynowana w piwie z czerwoną kapustą
Polędwica wieprzowa marynowana w piwie z czerwoną kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 190g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1326 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, ocet jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe marynowane w piwie z chutneyem czosnkowo-imbirowym, Polędwiczki wieprzowe duszone w piwie z kapustą i jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
2
W małej miseczce ubijamy Lager, sos sojowy, brązowy cukier i 1 łyżkę octu. Chill, Turning, przez co najmniej 4 i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
LagerLager
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, pozwalając na kapanie dowolnie (marynata rezerwowa). Cookpork, obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
6
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz do momentu, w którym termometr natychmiastowy zostanie włożony do najgrubszej części rejestrów wieprzowiny 140 ° F, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść na talerz i pozostawić na co najmniej 10 minut.
8
Zalać zarezerwowanymmarinade do małego rondla. Doprowadzić doolej, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zwyżknie, 5-8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Tymczasem roztop masło w innym większymkillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
10
Dodać kapustę, jabłko, liście laurowe i 1 szklankę wody; doprawić solą i pieprzem. Gotować, tossingokazalnie, aż kapusta zmięknie, 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
KapustaKapusta
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WodaWoda
11
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka octui wrzucić do połączenia.
12
Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z kapustą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn