Polędwica wieprzowa marynowana w piwie z czerwoną kapustą
Polędwica wieprzowa marynowana w piwie z czerwoną kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 190g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1326 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, ocet jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe marynowane w piwie z chutneyem czosnkowo-imbirowym, Polędwiczki wieprzowe duszone w piwie z kapustą i jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
W małej miseczce ubijamy Lager, sos sojowy, brązowy cukier i 1 łyżkę octu. Chill, Turning, przez co najmniej 4 i do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, pozwalając na kapanie dowolnie (marynata rezerwowa). Cookpork, obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, 8-10 minut.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz do momentu, w którym termometr natychmiastowy zostanie włożony do najgrubszej części rejestrów wieprzowiny 140 ° F, 10-15 minut.
Przenieść na talerz i pozostawić na co najmniej 10 minut.
Zalać zarezerwowanymmarinade do małego rondla. Doprowadzić doolej, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zwyżknie, 5-8 minut.
Tymczasem roztop masło w innym większymkillet na średnim ogniu.
Dodać kapustę, jabłko, liście laurowe i 1 szklankę wody; doprawić solą i pieprzem. Gotować, tossingokazalnie, aż kapusta zmięknie, 15-20 minut.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka octui wrzucić do połączenia.
Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z kapustą i sosem.