Polędwica Wieprzowa Marynowana Imbirem

Imbir marynowane polędwiczki wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wieprzową, brązowy cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Polędwica wieprzowa marynowana imbirem, Polędwica Wieprzowa Marynowana Imbirem, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane w piwie z chutneyem czosnkowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 2/3 szklanki bulionu, sos sojowy, brązowy cukier, ketchup, imbir, czosnek i ocet i wlej do dużej zamykanej plastikowej torebki.
Dodaj polędwicę i uszczelnij worek, następnie marynuj, schłodzony, obracając worek od czasu do czasu, 2 godziny.
Doprowadzić polędwicę do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Pat polędwiczki suche i rezerwy marynaty.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żaroodpornej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy polędwicy ze wszystkich stron, obracając szczypcami, o 3 minut w sumie.
Przenieś patelnię do piekarnika i pieczonej wieprzowiny, aż termometr włożony ukośnie do środka rejestrów mięsa 68°, 12 do 15 minut.
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Podczas pieczenia mięsa, wlać marynatę przez sito o drobnych oczkach do małego rondla i gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki, 10 do 15 protokół. Wymieszać z pozostałą filiżanką bulionu i doprowadzić sos na wolnym ogniu.
Podawać plastry polędwicy z sosem.
Wieprzowina trzyma, owinięta szczelnie w folię i schłodzona, 3 dni.