Polędwica Wieprzowa Glazurowana Jeżyna

Polędwica Wieprzowa Glazurowana Jeżyna
Jeżyna Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Mieszanka płatków pieprzu, jeżyny spread, polędwica wieprzowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać splenda brown sugar blend można śledzić to danie główne z Klonowy Pecan Pie Z Splenda jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jeżyna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Jeżyna Balsamiczna Herbed Polędwica Wieprzowa, oraz Pikantna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Jeżynowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn