Polędwica mielona z sosem grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj mielonej polędwicy z sosem grzybowym. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 562 kalorie, 36g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pietruszkę, olej roślinny, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym, Polędwica z sosem pieczarkowym, oraz Stek z polędwicy z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze wymieszać polędwicę, sól i pieprz. Forma 4 paszteciki około 4 cale szerokości.
Ciepły olej na dużej patelni nad średnim ciepłem. Gotować paszteciki, aż rumiane, 5 minut na stronie.
Przenieść na talerz; przykryć folią.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 protokół.
Dodaj grzyby; kontynuuj gotowanie, mieszając, aż grzyby wydadzą płyn i będą miękkie, 10 minut. Wymieszać śmietanę i gotować, aż lekko zgęstnieje, 2 protokół. Wymieszać pietruszkę; powrót paszteciki na patelni. Włącz kilka razy na małym ogniu, aż paszteciki są pokryte sosem i rozgrzane przez, 3 protokół. Grzyby łyżka na wierzchu i podawać.