Polędwica mielona z sosem grzybowym

Polędwica mielona z sosem grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj mielonej polędwicy z sosem grzybowym. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 562 kalorie, 36g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pietruszkę, olej roślinny, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym, Polędwica z sosem pieczarkowym, oraz Stek z polędwicy z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze wymieszać polędwicę, sól i pieprz. Forma 4 paszteciki około 4 cale szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stek PorterhouseStek Porterhouse
2
Ciepły olej na dużej patelni nad średnim ciepłem. Gotować paszteciki, aż rumiane, 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Przenieść na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodaj grzyby; kontynuuj gotowanie, mieszając, aż grzyby wydadzą płyn i będą miękkie, 10 minut. Wymieszać śmietanę i gotować, aż lekko zgęstnieje, 2 protokół. Wymieszać pietruszkę; powrót paszteciki na patelni. Włącz kilka razy na małym ogniu, aż paszteciki są pokryte sosem i rozgrzane przez, 3 protokół. Grzyby łyżka na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn