Polskie masło do kanapek (polska Maslo)

Polskie masło do kanapek (polska Maslo)
Need a bezglutenowe, pierwotne, FODMAP friendly I pescatarian hor d ' oeuvre? Polska maslo może być doskonałym przepisem do spróbowania. Ten przepis służy 1. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1200 kalorii, 44g białka, oraz 112g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka anchois, masło, zioła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ogórek Canape, Caprese Canapé, oraz Canapé z wędzonym łososiem i szczypiorkiem.

Instrukcje

1
Małe, polskie kanapki lub kanapki z otwartą twarzą mogą być podawane z aperitifem, aby zaostrzyć apetyt gości obiadowych, lub jako główna przekąska na przyjęciach karcianych, spotkaniach klubowych lub różnych nieformalnych spotkaniach. Taca lub półmisek dekoracyjnie ułożone z tych kolorowych kanapki doda świąteczną nutę do każdego spotkania i zaprosi gości do delektowania się i towarzysko.Masło koperkowe (Maslo Koperkowe).Widelec-zmiksować 1/2 szklanki miękkiego masła z 2-3 łyżkami drobno posiekanego świeżego koperku oraz solą i pieprzem do smaku.Ogród - zielone masło (masło z zieleniny).Widelec-zmiksować 1/2 szklanki miękkiego masła z 1 łyżką każdy drobno posiekany świeży koperek, pietruszka i szczypiorek. Sól i pieprz do smaku.Masło chrzanowe (Maslo Chrzanowe).Śmietanę 1/2 szklanki miękkiego masła, następnie zmiksować w 1 łyżce świeżo startego chrzanu i 2 łyżeczkach soku z cytryny plus odrobina soli. Można mieszać w blenderze.Masło musztardowe (Maslo Musztardowe).Widelec-wymieszać 1/2 szklanki miękkiego masła z 1-2 łyżkami brązowej musztardy, 2 łyżkami soku z cytryny i odrobiną soli.Masło SARDELOWE (Maslo Sardelowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
KoperKoper
AperitifAperitif
SardeleSardele
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Posypać odrobiną soku z cytryny.Masło śledziowe (Maslo Sledziowe).1 mały śledź moczyć w zimnej wodzie przez noc, następnie skórę, kości i zacieru lub zmielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
śledźśledź
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2
Połączyć z 1/2 szklanki miękkiego masła. Opcjonalnie: można dodać trochę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia31
Magazyn