Polskie masło do kanapek (polska Maslo)
Need a bezglutenowe, pierwotne, FODMAP friendly I pescatarian hor d ' oeuvre? Polska maslo może być doskonałym przepisem do spróbowania. Ten przepis służy 1. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1200 kalorii, 44g białka, oraz 112g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka anchois, masło, zioła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ogórek Canape, Caprese Canapé, oraz Canapé z wędzonym łososiem i szczypiorkiem.
Instrukcje
Małe, polskie kanapki lub kanapki z otwartą twarzą mogą być podawane z aperitifem, aby zaostrzyć apetyt gości obiadowych, lub jako główna przekąska na przyjęciach karcianych, spotkaniach klubowych lub różnych nieformalnych spotkaniach. Taca lub półmisek dekoracyjnie ułożone z tych kolorowych kanapki doda świąteczną nutę do każdego spotkania i zaprosi gości do delektowania się i towarzysko.Masło koperkowe (Maslo Koperkowe).Widelec-zmiksować 1/2 szklanki miękkiego masła z 2-3 łyżkami drobno posiekanego świeżego koperku oraz solą i pieprzem do smaku.Ogród - zielone masło (masło z zieleniny).Widelec-zmiksować 1/2 szklanki miękkiego masła z 1 łyżką każdy drobno posiekany świeży koperek, pietruszka i szczypiorek. Sól i pieprz do smaku.Masło chrzanowe (Maslo Chrzanowe).Śmietanę 1/2 szklanki miękkiego masła, następnie zmiksować w 1 łyżce świeżo startego chrzanu i 2 łyżeczkach soku z cytryny plus odrobina soli. Można mieszać w blenderze.Masło musztardowe (Maslo Musztardowe).Widelec-wymieszać 1/2 szklanki miękkiego masła z 1-2 łyżkami brązowej musztardy, 2 łyżkami soku z cytryny i odrobiną soli.Masło SARDELOWE (Maslo Sardelowe).
Posypać odrobiną soku z cytryny.Masło śledziowe (Maslo Sledziowe).1 mały śledź moczyć w zimnej wodzie przez noc, następnie skórę, kości i zacieru lub zmielić.
Połączyć z 1/2 szklanki miękkiego masła. Opcjonalnie: można dodać trochę soku z cytryny.