Polewa Grzybowa

Polewa Grzybowa
Polewa grzybowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 23 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przegrzebki, Pieczarki, Placek Grochowy Z Polewą Colcannon, Boczkowo-Pieczarkowa Polewa Ziemniaczana Pieczona, oraz Placki z pieczarek i soczewicy z polewą biszkoptową Gouda.

Instrukcje

1
Grzyby opłukać i odsączyć i pokroić na ćwiartki. Cienko pokroić cebulę. W 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, często mieszać grzyby, cebula, czosnek, i oregano, aż grzyby brązowy, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać sól i pieprz do smaku. Użyj ciepłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn