Polewa Grzybowa
Polewa grzybowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 23 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przegrzebki, Pieczarki, Placek Grochowy Z Polewą Colcannon, Boczkowo-Pieczarkowa Polewa Ziemniaczana Pieczona, oraz Placki z pieczarek i soczewicy z polewą biszkoptową Gouda.
Instrukcje
Grzyby opłukać i odsączyć i pokroić na ćwiartki. Cienko pokroić cebulę. W 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, często mieszać grzyby, cebula, czosnek, i oregano, aż grzyby brązowy, 12 do 15 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku. Użyj ciepłego.