Polewa Czekoladowa Krówkowa

Polewa Czekoladowa Krówkowa
Polewa czekoladowa Krówka maślana wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1041 kalorii, 6G białka, oraz 56 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Polewa Czekoladowa Krówkowa, Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, oraz Czekoladowe ciasteczka Krówkowe z polewą czekoladową.

Instrukcje

1
Masło lub margarynę zmiksować ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
KremKrem
2
Kakao przesiać z cukrem cukierniczym i dodać do śmietanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
3
Wymieszać dodając 1 łyżkę na raz mleka, aby mieszanina była gładka. Nie dodawać więcej niż 1/4 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Dodać gorącą polewę krówkową i ekstrakt waniliowy. Zmiksować na gładką i kremową masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn