Polewa Bruschetta Z Krewetkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać krewetki Bruschetta polewa spróbować. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ser feta athenos, sos balsamiczny vinaigrette, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polewa Bruschetta, Podstawowa Polewa Bruschetta, oraz Portobello faszerowane pieczarki z polewą Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cook czosnek w sosie w dużej patelni na średnim ogniu 30 sek. wymieszać krewetki i cebulę; cook 6 do 8 min. albo aż krewetki będą różowe.
Dodać pomidory i pietruszkę; wymieszać. Gotować od 2 do 4 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Top z serem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio