Polewa Borowikowo-Orzechowa

Polewa Borowikowo-Orzechowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać borowikowo-orzechowe glazury spróbować. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 330 kalorii, 2G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać borowiki, pieczone i obrane ze skóry orzechy laskowe, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gnocchi orzechowe z szałwiową glazurą, Babeczki kawowe z orzechami laskowymi z glazurą Nutella, oraz Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W młynku do przypraw zmiel borowiki na proszek. W małej misce wymieszać proszek borowików, posiekane orzechy laskowe i majonez i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn