Polewa Biszkoptowa Z Parmezanem

Polewa Biszkoptowa Z Parmezanem
Parmezan biszkopt polewa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 130 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z kurczaka z polewą biszkoptową, Brukowiec truskawkowy z polewą biszkoptową, oraz Brukowiec jagodowy z polewą biszkoptową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokroić na maśle blenderem lub widelcem, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać maślankę i mieszać, aż mieszanina będzie tylko zwilżona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn