Polenta Warzywna Lasagne

Polenta Warzywna Lasagne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Polenta warzywna Lasagnan. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,22 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ząbek czosnku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu), Polenta Lasagna, oraz Polenta Lasagna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozgrzej 3 łyżki. olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodaj 1 plasterki cebuli i 1 plasterki czerwonej papryki; smażyć, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
3
Dodaj 1 ząbek mielonego czosnku, 2 plasterki cukinii i 2 plasterki żółtej kabaczki; gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Squash żółtySquash żółty
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4
Mgiełka 8-calowe, kwadratowe naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Pokrój 17-uncjową rurkę przygotowanej polenty na 18 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
6
Rozprowadzić 1/2 Puchar słoik sos marinara w dolnej części naczynia. Wierzch z 9 plastrami polenty, a następnie połowę mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
7
Posypać 1 szklankę rozdrobnionego włoskiego sera blend na warzywa. Powtórz warstwę, zaczynając od sosu, następnie polenta, następnie warzywa, a następnie ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Piec do ogrzania, ser topi się i bąbelki sosu, 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn