Polenta Warzywna Lasagne

Polenta Warzywna Lasagne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Polenta warzywna Lasagnan. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,22 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ząbek czosnku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu), Polenta Lasagna, oraz Polenta Lasagna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozgrzej 3 łyżki. olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj 1 plasterki cebuli i 1 plasterki czerwonej papryki; smażyć, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj 1 ząbek mielonego czosnku, 2 plasterki cukinii i 2 plasterki żółtej kabaczki; gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Squash żółtySquash żółty
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4
Mgiełka 8-calowe, kwadratowe naczynie do pieczenia w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Pokrój 17-uncjową rurkę przygotowanej polenty na 18 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
6
Rozprowadzić 1/2 Puchar słoik sos marinara w dolnej części naczynia. Wierzch z 9 plastrami polenty, a następnie połowę mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
7
Posypać 1 szklankę rozdrobnionego włoskiego sera blend na warzywa. Powtórz warstwę, zaczynając od sosu, następnie polenta, następnie warzywa, a następnie ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Piec do ogrzania, ser topi się i bąbelki sosu, 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn