Polenta kwadraty z grzybowym Ragu

Polenta kwadraty z grzybowym Ragu
Polenta kwadraty z grzybowym Ragu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Polenta kwadraty z grzybowym ragu, Pieczarkowe Ragu z serową polentą, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić wodę, 1 łyżkę masła i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo ubijaj polentę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Stale mieszaj, aż polenta zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Wlać polentę do nasmarowanej 9 na 9-calową patelnię do pieczenia, rozprowadzając tak, aby była gruba na 1/3 cala. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, O 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
W międzyczasie rozgrzej olej na ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i saute, aż soki odparować, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać czosnek i saute, aż grzyby są złociste, o 2 minut dłużej. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodaj Marsalę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Marsala zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół. Mąkę i pozostałe 2 łyżki masła wymieszać w małej misce, aby utworzyć pastę, a następnie wymieszać pastę z mieszanką grzybową. Przykryć i dusić, aż sos lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Zdjąć z ognia. Natkę pietruszki wymieszać z ragu. Doprawić do smaku ragu solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Pokrój polentę na kwadraty wielkości 36 kęsów. Ułóż kwadraty polenta na talerzu. Łyżka ciepłego ragu na szczycie polenty i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn