Polenta kwadraty z grzybowym Ragu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Polenta kwadraty z grzybowym ragu, Pieczarkowe Ragu z serową polentą, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić wodę, 1 łyżkę masła i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo ubijaj polentę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Stale mieszaj, aż polenta zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeża Resztka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać polentę do nasmarowanej 9 na 9-calową patelnię do pieczenia, rozprowadzając tak, aby była gruba na 1/3 cala. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, O 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W międzyczasie rozgrzej olej na ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać grzyby i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i saute, aż soki odparować, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)
7
Dodać czosnek i saute, aż grzyby są złociste, o 2 minut dłużej. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
8
Dodaj Marsalę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Marsala zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół. Mąkę i pozostałe 2 łyżki masła wymieszać w małej misce, aby utworzyć pastę, a następnie wymieszać pastę z mieszanką grzybową. Przykryć i dusić, aż sos lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
świeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Zdjąć z ognia. Natkę pietruszki wymieszać z ragu. Doprawić do smaku ragu solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Pokrój polentę na kwadraty wielkości 36 kęsów. Ułóż kwadraty polenta na talerzu. Łyżka ciepłego ragu na szczycie polenty i podawać natychmiast.