Polędwiczki Wieprzowe Azjatyckie

Polędwiczki Wieprzowe Azjatyckie
Azjatycka Polędwica wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 2226 kalorii, 3G białka, oraz 241g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, olej sezamowy, tłuszcz przycięte polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Azjatyckie, Azjatycka Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Azjatycka.

Instrukcje

1
Wlać do średniej miski sos sojowy, olej sezamowy, i sos Worcestershire. Następnie ubij brązowy cukier, zieloną cebulę, czosnek, pastę chile i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pasta ChiliPasta Chili
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Polędwicę umieścić w płytkim naczyniu.
3
Polej polędwicę sosem, kilkakrotnie obracając mięso, aby się przykryło. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przełożyć wieprzowinę z marynatą na wyłożoną folią aluminiową patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec w rozgrzanym piekarniku 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć i odstawić 5 do 10 minut przed rzeźbieniem.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn