Polędwiczki Wieprzowe Azjatyckie
Azjatycka Polędwica wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 2226 kalorii, 3G białka, oraz 241g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, olej sezamowy, tłuszcz przycięte polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Azjatyckie, Azjatycka Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Azjatycka.
Instrukcje
Wlać do średniej miski sos sojowy, olej sezamowy, i sos Worcestershire. Następnie ubij brązowy cukier, zieloną cebulę, czosnek, pastę chile i pieprz.
Polędwicę umieścić w płytkim naczyniu.
Polej polędwicę sosem, kilkakrotnie obracając mięso, aby się przykryło. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Przełożyć wieprzowinę z marynatą na wyłożoną folią aluminiową patelnię do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku 25 do 30 minut.
Wyjąć i odstawić 5 do 10 minut przed rzeźbieniem.