Polędwica wołowa z sosem Chrzanowo-szczypiorkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z sosem Chrzanowo-szczypiorkowym. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, chrzan, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa z sosem chrzanowym, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Grillowana polędwica wołowa z sosem Chrzanowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Wołowinę natrzeć olejem, obtoczyć ze wszystkich stron pieprzem i 3/4 łyżeczki soli.
Dodać wołowinę na patelnię; gotować 3 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 12
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Połączyć śmietanę i pozostałe składniki; podawać z wołowiną.