Polędwica marynowana w Porto z żurawiną

Polędwica marynowana w porcie z żurawiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 402 kalorie, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, tawny port, koktajl z soku żurawinowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Żurawina Ze Skórką Pomarańczową I Porto, Żurawina ze skórką pomarańczową i Porto, oraz Żurawina ze skórką pomarańczową i Porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Połącz polędwicę i następne 8 składników (polędwica przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i uszczelnij torbę. Marynować w lodówce 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Usuń polędwicę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Wstawić do piekarnika; natychmiast obniżyć temperaturę piekarnika do 350; Piec 1 godzinę i 10 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Mąkę i 2 łyżki marynaty wymieszać na dużej patelni; wymieszać trzepaczką.
Dodaj pozostałą marynatę do patelni, mieszając trzepaczką do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia; gotować 8 minut lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Podawać na ciepło z polędwicą.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.