Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois

Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois
Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka do 3 sardeli, rzodkiewki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką, oraz Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, 2 posiekane filety sardeli i 2 łyżki szczypiorku w małej misce, dodając 1 więcej posiekanego fileta sardeli do smaku, w razie potrzeby. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Masło anchois rozprowadzić na 1 stronie każdego plastra bagietki. Każdy kromka bagietki przykrywamy plastrami rzodkiewki, nakładając się lekko na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SardeleSardele
MasłoMasło
RzodkiewkaRzodkiewka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
3
Udekorować posiekanym szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
4
89 kalorii, 6 g tłuszczu, 0,4 g błonnika
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn