Pojedyncze Ciasta Czekoladowo-Miętowe Lava

Pojedyncze Ciasta Czekoladowo-Miętowe Lava
Pojedyncze czekoladowo-miętowe ciasta Lava może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka śmietany do ubijania, cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pojedyncze czekoladowe ciasta z sosem karmelowym, Czekoladowe Ciasta Lawowe, oraz Ciasta Czekoladowe Lava dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla ośrodków, w rondlu, stopić Ghirardelli ® Peppermint Bar Kora pieczenia i śmietany na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Trzepaczka delikatnie zmiksować. Zamrozić na 1 godzinę lub do twardości. Formować na 6 kulek; przechowywać w lodówce, aż potrzebne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Na ciasto, Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray sześć 6-uncji ramekins lub budyń kubki z nonstick gotowania sprayu; odstawić. W podwójnym kotle roztopić Ghirardelli ® 60% słodko-gorzkich wiórów kakaowych i masło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Zdjąć z ognia.
6
Trzepaczka delikatnie zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
W dużej misce, ubić jajka, żółtka, cukier, i ekstrakt z mięty pieprzowej z mikserem elektrycznym na dużej prędkości przez 5 minut lub aż gruby i lekki. Fold roztopioną mieszaninę czekolady i mąki do mieszaniny jaj tylko do połączenia. Łyżka ciasto ciasto do przygotowanych ramekins. Delikatnie wciśnij czekoladową kulkę do środka ciasta w każdym ramekinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Piec przez 15 minut lub aż ciasto będzie jędrne w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Pozwól ramekins stać na stojaku drucianym przez 5 minut. Wsadź mały, ostry nóż do środka każdego ramekina. Jeden po drugim, umieść małą płytkę na górze każdego ramekina, odwróć i usuń ramekin. W razie potrzeby, na wierzch każdego ciasta nałożyć niewielką gałkę lodów waniliowych i drobno posiekaną korę mięty pieprzowej Ghirardelli®.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn