Podwójny Dip Krabowy Z Serem

Podwójny Dip Krabowy Z Serem
Double Cheese Crab Dip to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 517 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz & chunky salsa, pasteryzowane mięso krabowe, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Dip Z Serem Pimento, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać sos picante i chili w proszku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS PicanteSOS Picante
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż serek na dnie 9-calowego talerza ciasta. Top z mieszanki SOS picante, mięso krabowe, ser Cheddar i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
SOS PicanteSOS Picante
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CrabmeatCrabmeat
OliwkiOliwki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Piec przez 15 minut lub aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie. Top z dodatkowym sosem picante.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS PicanteSOS Picante
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z trójkątami pita, chipsami tortilla lub świeżymi warzywami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
WarzywaWarzywa
Kombinacja 2Kombinacja 2

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 139 dolarów.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn