Podwójny Budyń Czekoladowy

Podwójny Budyń Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego puddingu czekoladowego. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz półsłodką czekoladę, czekoladę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Podwójny Budyń Czekoladowy, Podwójny Budyń Czekoladowy, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić jajka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średnim rondlu połącz mleko, cukier granulowany, mąkę i sól, aż do dobrego wymieszania. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubij około 1 szklanki gorącej mieszanki do jaj. Powoli wlać mieszaninę jaj do rondla, stale ubijając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż do bardzo grubej, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia.
6
Łyżka 2 1/2 szklanki gorący budyń do średniej miski; wymieszać w półsłodkiej czekolady, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Do pozostałego budyniu w rondlu dodajemy białą czekoladę; mieszamy aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Pozostaw do ostygnięcia przez około 30 minut, ubijając każdą budynie od czasu do czasu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Łyżka połowa półsłodki budyń czekoladowy do 6-filiżanki, prosto-jednostronnej szklanej misce; przechowywać w lodówce przez 10 minut. Top z budyniem z białej czekolady; przechowywać w lodówce przez 10 minut. Łyżka pozostałego budyniu czekoladowego na wierzchu. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Ubij śmietanę i cukier cukierniczy, aż mieszanina będzie sztywna. Łyżka na wierzchu budyniu i posypać wiórkami czekolady, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn