Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Lepkim Masłem
Double Chocolate lepki masło ciasto wymaga wokół 1 godzina od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 180 fanów. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Lepkim Masłem, Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Lepkim Masłem, oraz Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Butter Cake Ice Cream.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 9-na-13-calową patelnię do pieczenia.
W dużej misce, połączyć mix ciasto, 1 jajko i 1/2 szklanki roztopionego masła. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Wkleić mieszaninę na patelnię i odstawić na bok.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę łopatkową lub za pomocą miksera ręcznego ubić serek śmietankowy do uzyskania gładkości.
Dodać pozostałe 2 jajka i kakao w proszku i ubić, aż dobrze wymieszane. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj cukier cukierników. Beat aż dobrze wymieszane. Powoli dodaj pozostałe 1/2 szklanki roztopionego masła i wanilię. Beat until smooth. Używając gumowej szpatułki, wymieszaj orzechy.
Rozłóż nadzienie na cieście na patelni.
Piec ciasto przez 40 do 50 minut. Uważaj, aby go nie rozgotować: środek powinien być nadal trochę lepki.
Pozostawić częściowo ostygnąć na stojaku z drutu przed krojeniem.
Podawać z bitą śmietaną, w razie potrzeby.