Podwójne Ciasto Z Kremem Kokosowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego ciasta z kremem kokosowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 615 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jeśli masz kokos, śmietana, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Podwójne babeczki czekoladowo-Kokosowe z lukrem Nutella Cream Cheese, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełka 9-calowy talerz ciasto z gotowania sprayu.
Umieść 3 szklanki kokosa w misce. Na patelni roztopić 5 łyżek. masło. Masło wymieszać z kokosem do zwilżenia. Naciśnij mieszaninę do dna i boków płyty pie.
Piec, aż skorupa jest głęboki złoty kolor, 25 do 30 protokół. Często sprawdzajjeśli krawędzie są brązowiejące przed dnem, zakryj krawędzie paskami folii.
Przenieś skorupę do stojaka z drutu.
Posypać chipsy czekoladowe na gorącej skórce i odstawić na 5 minut, aż się stopi. Delikatnie rozprowadzić czekoladę na dnie skorupy. Przechowywać w lodówce skorupę przez 10 do 15 minut.
W misce ubić jajka, cukier, mąkę i wanilię na gładką masę. Ciepłe mleko na patelni na średnim ogniu, aż prawie się ugotuje.
Stale ubijając, powoli wlać gorące mleko do mieszaniny jaj. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować i zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki, około 5 minut.
Wyjąć z ognia, wymieszać pozostałe 2 szklanki kokosa i 2 łyżki. masło; odstawić 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wlać krem do skórki. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię kremu i całkowicie schłodzić, około 1 1/2 godziny.
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż bitą śmietanę na kremie, wirując dekoracyjnie. Schłodzić ciasto przez 30 minut.
Posypać prażonym kokosem przed podaniem, w razie potrzeby.