Podwójne Ciasto Z Kremem Kokosowym

Podwójne Ciasto Z Kremem Kokosowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego ciasta z kremem kokosowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 615 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jeśli masz kokos, śmietana, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Podwójne babeczki czekoladowo-Kokosowe z lukrem Nutella Cream Cheese, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełka 9-calowy talerz ciasto z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 3 szklanki kokosa w misce. Na patelni roztopić 5 łyżek. masło. Masło wymieszać z kokosem do zwilżenia. Naciśnij mieszaninę do dna i boków płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Piec, aż skorupa jest głęboki złoty kolor, 25 do 30 protokół. Często sprawdzajjeśli krawędzie są brązowiejące przed dnem, zakryj krawędzie paskami folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Przenieś skorupę do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
Posypać chipsy czekoladowe na gorącej skórce i odstawić na 5 minut, aż się stopi. Delikatnie rozprowadzić czekoladę na dnie skorupy. Przechowywać w lodówce skorupę przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
W misce ubić jajka, cukier, mąkę i wanilię na gładką masę. Ciepłe mleko na patelni na średnim ogniu, aż prawie się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
7
Stale ubijając, powoli wlać gorące mleko do mieszaniny jaj. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować i zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z ognia, wymieszać pozostałe 2 szklanki kokosa i 2 łyżki. masło; odstawić 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
9
Wlać krem do skórki. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię kremu i całkowicie schłodzić, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
11
Rozłóż bitą śmietanę na kremie, wirując dekoracyjnie. Schłodzić ciasto przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BudyńBudyń
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Posypać prażonym kokosem przed podaniem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn