Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Z Kawałkami Czekolady
Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady to Wegetariańskie deser. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz granulowany cukier, jajko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe, bez ziarna, Paleo), Ciasteczka Czekoladowe Z Kawałkami Czekolady, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło, cukier granulowany i brązowy cukier w misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie puszysty.
Dodać jajko i wanilię; ubić.
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce.
Dodać do mieszaniny masła i ubić, aż tylko połączone. Wymieszać kawałki czekolady.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Miarka zaokrąglone łyżki ciasta i zwiń w kulki. Ułóż na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia o 2 cale od siebie. Przechowywać w lodówce 30 minut, a następnie piec, aż ciasteczka są złote na dnie, 12 do 15 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia, 10 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby zakończyć chłodzenie.
Zdjęcia Antonis Achilleos