Podwójna Sałatka z dyni i fasoli
Podwójne Squash i sałatka z fasoli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka fasoli, soli, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z białej fasoli i dyni, Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z komosy ryżowej, czarnej fasoli i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wszystkie kabaczki i cukinię pokroić na trzy części, A każdą trzecią pokroić w pałeczki lub pałeczki. Ułóż je w dużej patelni do pieczenia i dobrze posmaruj olejem. Szczerze mówiąc, najlepszym sposobem na to jest wlanie oleju, a następnie uduszenie wszystkiego na patelni rękami. Patelnię wkładamy do piekarnika i pieczemy dynię przez około 30 minut, w tym czasie pałeczki powinny być ugotowane i złociste na brzegach.
Podczas gdy to się dzieje, gotować fasolę fava (i naprawdę warto popping je ze skórek; patrz Wskazówki dla minestrone na stronie 2
fasolkę szparagową osobno w osolonej wrzącej wodzie do miękkości, następnie odcedzić i odświeżyć je obie, zanurzając je w lodowatej wodzie, a następnie ponownie odsączając.
Gdy Pałki do squasha są chłodne, włóż je do miski z dwiema fasolami i ubierz sokiem z cytryny; squash powinien być wystarczająco, i pożądanie, tłusty, aby nie potrzebować dodatkowej mżawki tutaj. Posiekać bazylii i pietruszki i dodać je do miski, mieszając wszystko delikatnie (ponownie, tylko ręce jest najłatwiejszy), aby uniknąć zgniecenia pałki.
Sprawdź przyprawy i dodać sól i pieprz w razie potrzeby, zdekantować do czystego naczynia i posypać kawałki bazylii i pietruszki są przyczepione do deski do krojenia.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;