Podudzia Z Kurczaka Z Kawą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Podudzia z kurczaka z kawą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chili w proszku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Tabasco Solone Pikantne Pałeczki Perkusyjne, Kawa i melasa-kotlety wieprzowe solone, oraz Miodowo-czosnkowe pałeczki z kurczaka (barbecue Chicken Drummettes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj razem 2 szklanki wody, kawy, soli i cukru, aż sól i cukier całkowicie się rozpuszczą. Wymieszaj chili w proszku, czerwoną paprykę, czosnek i cynamon.
Dodaj kurczaka. Top z małym talerzem, w razie potrzeby, aby utrzymać kurczaka w zanurzeniu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin.
Podgrzej brojlery. Podnieś kurczaka z solanki i umieścić na patelni brojlerów. (Solankę należy wyrzucić.) Broil 4 do 6 cali od źródła ciepła, aż rumiane, o 10 protokół. Włącz kawałki kurczaka i broil aż druga strona jest rumiane, 10 minut więcej.
Ustaw piekarnik na 177°. Przenieś patelnię do stojaka w środku piekarnika i piec, aż pałeczki perkusyjne nie będą już różowe w kości (wycięte do testu), 10 do 15 minut dłużej.