Podudzia Z Indyka Grillowane W Piecu
Grillowane w piecu pałeczki z indyka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 59G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, ketchup, pałeczki z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Podudzia Z Indyka Grillowane W Piecu, Piec Grillowane Skrzydełka Indyka, oraz Pieczone Nogi Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem ketchup i kolejne 6 składników w 1-qt. rondel na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut.
Umieść pałeczki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Wlać 1 szklankę mieszanki keczupu równomiernie na pałeczki.
Piec, pokryte, w 350 przez 1 godzinę; odkryć, top z pozostałym 1 szklanka sosu, i piec 30 więcej minut lub do przetargu widelec.
Uwaga: aby przygotować sos ketchupowy do przodu, przygotować zgodnie z zaleceniami w kroku chłodnym sosem, wlać do 1-qt. szczelny pojemnik i schłodzić do 2 dni.