Podstawowy sos żurawinowy sama Siftona

Podstawowy sos żurawinowy sama Siftona
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sam Sifton podstawowy sos żurawinowy może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, soku pomarańczowego, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podstawowy Sos Żurawinowy, Sam Sifton ' s Creamed Onions, oraz Sam Sifton ' s Braised Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żurawinę umieścić w małym rondlu na średnim ogniu i zalać cukrem i sokiem pomarańczowym. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Gotuj, aż cukier całkowicie się stopi i żurawina zacznie pękać na ogniu, 4 do 6 minut. Ponownie wymieszać, dodać skórkę i gotować przez 2 lub 3 minuty dłużej, wyłączyć ogień, przykryć patelnię i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Umieść mieszankę żurawinową w misce do serwowania, przykryj i umieść w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny, lub dopóki jej nie potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn