Podstawowy Francuski Vinaigrette

Podstawowy Francuski Vinaigrette
Przepis podstawowy francuski Vinaigrette może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, musztarda dijon, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, Podstawowy Winegret, oraz Podstawowy Winegret dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić razem szalotki, ocet, i 1/4 łyżeczki drobnej soli morskiej; niech mieszaniny stać 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Ubij musztardę, a następnie dodaj olej w bardzo powolnym, cienkim, stałym strumieniu, stale ubijając, aż opatrunek zostanie emulgowany. Doprawić drobną solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: winegret można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić, w hermetycznym pojemniku, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
MusztardaMusztarda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn