Podstawowa wilgotna pieczeń wieprzowa taty
Podstawowa wilgotna pieczeń wieprzowa taty to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 343 kalorie, 51g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać top schab pieczeń, sól koszerna, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wilgotna Pieczeń Wieprzowa Żurawinowa, Wilgotny pieczony indyk z sosem portowym, oraz Indyk Pieczony Podstawowy.
Instrukcje
Połączyć olej, pieprz, i sól w misce; rub mieszaninę oleju nad wieprzowiną i przechowywać w lodówce, podczas gdy piekarnik nagrzewa się.
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
Umieść stojak do pieczenia w dużej patelni do pieczenia; ułóż wieprzowinę na stojaku do pieczenia.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż wieprzowina zrumieni, o 30 protokół.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C). Odstawić wieprzowinę na 30 minut w temperaturze pokojowej. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać między 115 Stopni F (46 stopni C) i 140 stopni F (60 stopni C).
Wróć do piekarnika i nadal gotuj, aż wieprzowina będzie lekko różowa w środku, 15 do 30 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Pozostaw pieczeń odkrytą w temperaturze pokojowej przez 15 do 20 minut przed krojeniem i podaniem.