Podsmażone kiełbaski Niemieckie z boczkiem i kapustą jabłkową

Podsmażone kiełbaski Niemieckie z boczkiem i kapustą jabłkową
Podsmażone Niemieckie kiełbaski z boczkiem i kapustą jabłkową mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka wody, kiełbasy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Niemieckie Kiełbaski Z Jabłkami, Kiszoną Kapustą I Cebulą, Kiełbaski z grilla z kiszoną kapustą, oraz Pieczone Bażanty z kiełbasą Bawolą i kiszoną kapustą musującą.

Instrukcje

1
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany i boczek jest chrupiące, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na papierowy talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodać cebulę do zapiekanki, przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie bardzo miękka, o 20 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj wino, jabłko, jagody jałowca, liście laurowe, cukier, 1 łyżeczkę koszernej soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać wodę i kiszoną kapustę. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, aż jabłko jest bardzo delikatne, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju, aż się połysk. Kiełbaski Poke kilka razy widelcem i gotować je na umiarkowanym ogniu, obracając kilka razy, aż złoty i podgrzewane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Kapustę kiszoną wyłóż na talerz i ułóż na wierzchu kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
8
Posyp zarezerwowany boczek kiełbasą i podawaj z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn