Podsmażanie Warzyw

Podsmażanie Warzyw
Warzywo Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 6. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kiełków fasoli mung, Kabaczek półksiężycowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.

Instrukcje

1
Zacznij od przygotowania i krojenia wszystkich warzyw i odmierzania składników, aby były gotowe do pracy. Gdy zaczniesz smażyć, to idzie bardzo szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2
W wok lub dużej patelni, podgrzewać olej rzepakowy na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodaj paprykę i cebulę, ciągle mieszając. Kontynuując mieszać, dodać kolejno squash, brokuły, bakłażan, tofu, czosnek, i sos teriyaki. Gotować, mieszając, stale przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Dodaj bok choy, kiełki, pieprz, i sól i gotować, mieszając, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
KiełkiKiełki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wymieszać z groszkiem śnieżnym i olejem sezamowym i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn