Podsmażanie Warzyw

Podsmażanie Warzyw
Warzywo Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 6. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kiełków fasoli mung, Kabaczek półksiężycowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.

Instrukcje

1
Zacznij od przygotowania i krojenia wszystkich warzyw i odmierzania składników, aby były gotowe do pracy. Gdy zaczniesz smażyć, to idzie bardzo szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2
W wok lub dużej patelni, podgrzewać olej rzepakowy na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodaj paprykę i cebulę, ciągle mieszając. Kontynuując mieszać, dodać kolejno squash, brokuły, bakłażan, tofu, czosnek, i sos teriyaki. Gotować, mieszając, stale przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Dodaj bok choy, kiełki, pieprz, i sól i gotować, mieszając, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
KiełkiKiełki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wymieszać z groszkiem śnieżnym i olejem sezamowym i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn