Podniesione pączki Cappuccino z kremowym nadzieniem Espresso

Podniesione pączki Cappuccino z kremowym nadzieniem Espresso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc daj podniesione pączki Cappuccino z kremem Espresso wypełniającym spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 284 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, ciepłe mleko, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podniesione Pączki, Podniesione Pączki, oraz Pączki Ziemniaczane Podniesione dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, kakao w proszku i cynamon w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Cukier, mąkę i proszek espresso ubić w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij żółtka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać masło. Gotować na średnim ogniu, aż krem z ciasta zgęstnieje i zagotuje się, stale ubijając, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przenieść do małej miski. Docisnąć folię bezpośrednio na powierzchnię wypełnienia. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Połączyć drożdże i 1/4 łyżeczki cukru w dużej misce ciężkich miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać ciepłe mleko i wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
Odstawić do rozpuszczenia drożdży i pęcherzyków mieszaniny, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
4
W międzyczasie ubić mąkę, cynamon, sól i 1/4 szklanki cukru w średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij masło i jajka w innej średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Masło duża miska. Za pomocą mocowania do ciasta-hak, ubić mieszankę masło-jajko do mieszaniny drożdży na średnio-niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać w dół boki miski, o 4 protokół. Ubić w mieszaninie mąki przez 1/4 garści, następnie ubić ciasto, aż będzie gładkie i zacznie odciągać się od boków miski, o 5 protokół. Zeskrobać ciasto z haka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Niech ciasto odpocząć 5 minut. Zeskrobać ciasto do miski z masłem (ciasto będzie lepkie). Ciasto obrócić do obsypania masłem. Przykryć miskę folią i umieścić ciasto w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać 2 blachy do pieczenia lekko mąką. Delikatnie naciśnij ciasto, aby spuścić powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Rozwałkuj schłodzone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/3 cala. Używając okrągłego noża o średnicy 2 3/4 do 3 cali, Wytnij okrągłe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Przenieść rund do mąki arkuszy, odstęp 2 cale od siebie. Zbierz resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Rozwałkuj do grubości 1/3 cala; Wytnij więcej rund. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Przykryj rund ciasta na prześcieradłach ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
12
Niech wzrosną w obszarze wolnym od przeciągów, aż podwoi się objętość, około 1 godziny.
13
Linia 2 blachy do pieczenia z kilku warstw ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
14
Wlać olej do dużej głębokiej patelni na głębokość 1 1/2 cali. Podłącz termometr do głębokiego smażenia i rozgrzej olej do 360 ° F do 188°. Smaż 3 rund ciasta na raz, aż złoty kolor będzie złoty, dostosowując ciepło do utrzymania temperatury, około 1 1/2 minuty na stronę. Używając łyżki szczelinowej, przenieś pączki na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Zanurzyć obie strony ciepłych pączków do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
15
Przenieś do stojaka i całkowicie ostudź.
16
Łyżka nadziewana do torebki z ciastami zaopatrzona w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala. Pchnij ostrze małego ostrego noża na bok 1 pączka około 3/4 drogi na przeciwną stronę; Usuń nóż. Włóż końcówkę torebki ciasta do szczeliny i naciśnij w napełnianiu, aż środek wybrzuszenia pączka. Zwróć pączka do szafy. Powtórzyć z pozostałymi pączkami. (Pączki można napełnić do 2 godzin przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
NóżNóż
17
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn