Podniesione pączki Cappuccino z kremowym nadzieniem Espresso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc daj podniesione pączki Cappuccino z kremem Espresso wypełniającym spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 284 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, ciepłe mleko, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podniesione Pączki, Podniesione Pączki, oraz Pączki Ziemniaczane Podniesione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier, kakao w proszku i cynamon w małej misce.
Cukier, mąkę i proszek espresso ubić w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować. Stopniowo dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie.
Dodać masło. Gotować na średnim ogniu, aż krem z ciasta zgęstnieje i zagotuje się, stale ubijając, około 6 minut.
Przenieść do małej miski. Docisnąć folię bezpośrednio na powierzchnię wypełnienia. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny i do 2 dni.
Połączyć drożdże i 1/4 łyżeczki cukru w dużej misce ciężkich miksera.
Wlać ciepłe mleko i wymieszać, aby zmiksować.
Odstawić do rozpuszczenia drożdży i pęcherzyków mieszaniny, o 10 protokół.
W międzyczasie ubić mąkę, cynamon, sól i 1/4 szklanki cukru w średniej misce, aby wymieszać.
Ubij masło i jajka w innej średniej misce, aby wymieszać.
Masło duża miska. Za pomocą mocowania do ciasta-hak, ubić mieszankę masło-jajko do mieszaniny drożdży na średnio-niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać w dół boki miski, o 4 protokół. Ubić w mieszaninie mąki przez 1/4 garści, następnie ubić ciasto, aż będzie gładkie i zacznie odciągać się od boków miski, o 5 protokół. Zeskrobać ciasto z haka do miski.
Niech ciasto odpocząć 5 minut. Zeskrobać ciasto do miski z masłem (ciasto będzie lepkie). Ciasto obrócić do obsypania masłem. Przykryć miskę folią i umieścić ciasto w lodówce na noc.
Posypać 2 blachy do pieczenia lekko mąką. Delikatnie naciśnij ciasto, aby spuścić powietrze.
Rozwałkuj schłodzone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/3 cala. Używając okrągłego noża o średnicy 2 3/4 do 3 cali, Wytnij okrągłe ciasto.
Przenieść rund do mąki arkuszy, odstęp 2 cale od siebie. Zbierz resztki ciasta.
Rozwałkuj do grubości 1/3 cala; Wytnij więcej rund. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Przykryj rund ciasta na prześcieradłach ręcznikami.
Niech wzrosną w obszarze wolnym od przeciągów, aż podwoi się objętość, około 1 godziny.
Linia 2 blachy do pieczenia z kilku warstw ręczników papierowych.
Wlać olej do dużej głębokiej patelni na głębokość 1 1/2 cali. Podłącz termometr do głębokiego smażenia i rozgrzej olej do 360 ° F do 188°. Smaż 3 rund ciasta na raz, aż złoty kolor będzie złoty, dostosowując ciepło do utrzymania temperatury, około 1 1/2 minuty na stronę. Używając łyżki szczelinowej, przenieś pączki na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Zanurzyć obie strony ciepłych pączków do polewy.
Przenieś do stojaka i całkowicie ostudź.
Łyżka nadziewana do torebki z ciastami zaopatrzona w okrągłą końcówkę o średnicy 1/4 cala. Pchnij ostrze małego ostrego noża na bok 1 pączka około 3/4 drogi na przeciwną stronę; Usuń nóż. Włóż końcówkę torebki ciasta do szczeliny i naciśnij w napełnianiu, aż środek wybrzuszenia pączka. Zwróć pączka do szafy. Powtórzyć z pozostałymi pączkami. (Pączki można napełnić do 2 godzin przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)