Podeszwa z sosem migdałowo-winnym

Podeszwa z sosem migdałowym i winnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, młode ziemniaki pieczone na patelni, filety z flądry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sola z sosem czosnkowo-migdałowo-kaparowym, Orzech laskowy Crusted Menemsha Sole z sosem z wina Marsala, szalotka puree ziemniaczane i warzywa dla niemowląt, oraz Filety z soli w białym winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pokrojone migdały na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku na 6 do 7 protokół, lub do lekko rumiane.
Na płytkiej patelni połączyć mąkę, sól i pieprz. Lekko pogłębiać filety rybne w mieszaninie mąki i odstawić. W dużej patelni nonstick rozgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Pozostawiając wystarczająco dużo miejsca, aby włączyć filety, brązowy je aż złoty, o 1 do 2 minut na stronie.
Przełóż rybę na talerz i przykryj folią, aby utrzymać ciepło. Powtarzaj, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane, w razie potrzeby używając pozostałego oleju.
Zwiększyć ogień do wysokiej i dodać wino, pietruszka, i migdały. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. Wyłączyć ogień i dodać masło. Mieszaj drewnianą łyżką, aż całe masło się roztopi i sos lekko zgęstnieje. Wyreguluj przyprawę, jeśli to konieczne, solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.