Szpinak Alfredo Pizza

Szpinak Alfredo Pizza
Szpinak Alfredo Pizza może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 24 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, rozpakowane Skórki pizzy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Szpinak Alfredo Pizza, Grillowany Szpinak-Alfredo Pizza, oraz Szpinak Prosciutto Alfredo Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
2
Rozłóż Skórki pizzy na blachach do pieczenia lub patelniach do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych
3
Szpinak i sos Alfredo umieścić w rondlu i ogrzać na średnim ogniu. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Rozprowadź 1 łyżkę oliwy z oliwek na każdej skórce pizzy. Łyżka połówki Alfredo i szpinaku na każdej skórce, a następnie układamy karczochy na warstwie sosu. Na wierzchu każdej pizzy polać serem mozzarella i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
5
Na wierzch posypać grzybami i czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Pizzę piec pojedynczo przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż spód będzie ładnie zarumieniony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)aktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże283(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)Sos AlfredoSos Alfredo283(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)karczochy, osuszone i poćwiartowanekarczochy, osuszone i poćwiartowane170(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)pieczarki pokrojone, osuszonepieczarki pokrojone, osuszone9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna283(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszonypakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszony11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.5 do 6 plasterków sera mozzarella5 do 6 plasterków sera mozzarella1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Przyprawa włoskaPrzyprawa włoska1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty parmezanstarty parmezan3(zima)starty parmezanstarty parmezan4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony ser mozzarellarozdrobniony ser mozzarella2unbaked Pizza crustsunbaked Pizza crusts3pomidory śliwkowe, cienko pokrojonepomidory śliwkowe, cienko pokrojone11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/3 szklanki pokruszonych kruchych ciasteczek1/3 szklanki pokruszonych kruchych ciasteczek9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser mozzarella rozdrobnionyser mozzarella rozdrobniony283(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i wyciśnięty na suchopakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i wyciśnięty na sucho2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwoda (70 do 80 stopni F)woda (70 do 80 stopni F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia29
Magazyn