Podeszwa z bazylią, pomidorami i Oregano
Podeszwa z bazylią, pomidorami i Oregano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 18g białka, oraz 10g tłuszczu. Za $2.92 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jeśli masz pod ręką koszerną sól i pieprz, podeszwę z filetów, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wilgotny pieczony cały czerwony Lucjan z pomidorami, bazylią i Oregano, Podeszwa z porem i pomidorami, oraz Sole en Papillote z pomidorami i oliwkami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Osusz podeszwę ręcznikami papierowymi i posyp solą i pieprzem. Na dużej żaroodpornej patelni do smażenia zrumienić podeszwę w 1 łyżce oliwy z oliwek z jednej strony, a następnie wyjąć z patelni i odstawić.
Dodaj oregano, płatki czerwonej papryki i czosnek na patelnię i smaż 1 minutę. Następnie dodaj ziemniaki i pokrojone pomidory (z ich sokami) i gotuj 1 do 2 minut.
Wlej połowę soku z cytryny na patelnię, dodaj wywar z kurczaka i dopraw solą i pieprzem. Doprowadź do wrzenia, a następnie dodaj rybę z powrotem na patelnię i podlać sosem. Zakończ gotowanie w piekarniku przez 5 do 7 minut.
Wyjmij rybę z patelni i umieść na półmisku. Włóż patelnię do pieca i dodaj pozostałe 1 łyżki oliwy z oliwek wraz z posiekaną bazylią i pozostałym sokiem z cytryny.
Niech SOS zredukuje się na średnim ogniu, 2 minuty.
Rybę podawać z sosem i udekorować posiekaną bazylią.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rozdział 24 ogień i zalać ogień Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir]()
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.