Poblano-kukurydziane Quesadillas

Poblano-kukurydziane Quesadillas
Przepis Poblano-kukurydziane Quesadillas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 196 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki tortille, sok z limonki, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Spróbuj Słodka Kukurydza, Poblano + Cebula Żółta Kukurydza Quesadillas, Quesadillas z kurczaka, Poblano i kukurydzy, oraz Quesadillas Z Kremem Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Broil kukurydzy i papryki na folii pokryte blachy do pieczenia pokryte sprayu 5 cali od ciepła o 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają blister. Odstaw kukurydzę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Umieścić paprykę w dużej torbie zamrażarki zip-top; uszczelnić i odstawić 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Pokroić w cienkie paski.
4
Wymieszać razem majonez, sok z limonki i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na 1 stronie każdej połowy tortilli; na wierzchu równomiernie z serem, paskami pieprzu i kukurydzą. Fold tortille na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Gotować quesadillas, 1 na raz, w dużej patelni pokrytej sprayu do gotowania na średnim ogniu 30 sekund do 1 minuty z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Każdą quesadillę przeciąć na pół.
8
Uwaga: ser Asadero lub Oaxaca można zastąpić serem Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Ser OaxacaSer Oaxaca
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn