Przepis Poblano i Nopales Chimichangas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nopales, salsan i guacamole, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile, Nopales Con Huevo, oraz Sałatka Nopales dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wymieszać 1 łyżkę. olej z roztopionym masłem i wyprasuj na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać chile, cebula, nopales, i sól; i gotować, mieszając często, aż warzywa zmiękną i zacząć brązowieć, o 5 protokół.
Umieścić 2 łyżki. każdy ser i fasolę oraz około 1/4 szklanki mieszanki warzywnej na środku tortilli. Złóż boki i zwinąć jak burrito. Ustawić chimichanga na wysmarowanej blasze do pieczenia, szew od strony w dół. Wypełnij pozostałe tortille i przestrzeni o 2 w. osobno na patelni.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.