Poblano-Chorizo Egg Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Poblano-Chorizo Egg Bake. Ten przepis służy 12. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 23G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz chipsy tortilla o Smaku nacho, ser Monterey jack, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rolkę półksiężyca, możesz podążać za tym daniem głównym z Slow Cooker Cynamon Roll Monkey Bread jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kasza pieczona Poblano z Chorizo, Omlet z ziemniaków, Poblano i chorizo, oraz Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieścić chiles na patelni brojlerów. Broil z Topy 2 cali od ciepła, obracając często, 6 do 8 minut lub do skórki są pęcherze i lekko zwęglone.
Przenieś chiles do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i umieść w misce z lodową wodą od 5 do 10 minut.
Usuń skórę, uruchamiając palce w dół każdego chile.
Cut macierzystych i top off każdego chile.
Cut cięcia w dół strony i usunąć nasiona. Chili grubo posiekać; odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko 13x9-calowego (3-quart)szklanego naczynia do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania.
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu o 7 protokół lub aż dokładnie rumiane, łamanie na małe kawałki.
Dobrze spuścić; przenieść do płyty wyłożonej ręcznikiem papierowym. Poklepać ręcznikiem, aby usunąć dodatkowy tłuszcz.
Oddzielić ciasto na 16 rund.
Pokrój każdą z 9 rund na 4 kawałki. Ułóż kawałki równomiernie w naczyniu do pieczenia.
Pozostałe 7 rund przeciąć na pół do polewy; odstawić na bok.
Na patelni na półksiężycach równomiernie rozłożyć kiełbasę, czarną fasolę, pomidory i oba sery.
W dużej misce, ubić jajka, 1 1/2 szklanki mleka, kminek, posiekane chiles, sól i pieprz trzepaczką do dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia. Docisnąć tylną łyżką, upewniając się, że wszystkie składniki są pokryte mieszanką jajeczną.
Połówki półksiężyca zanurzyć w 2 łyżkach mleka i zwinąć w pokruszone wiórki.
Miejsce wokół krawędzi patelni.
Piec 52 do 57 minut lub aż krawędzie są głębokie złoty kolor i środek jest ustawiony.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.