Po Prostu Sałatka Jajeczna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj po prostu sałatki jajecznej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka majonezu, musztarda dijon, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deviled Egg Makaron Sałatka, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu i napełnij zimną wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 15 do 20 minut.
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą, aż ostygnie. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 7 dni.
Obrane, ugotowane na twardo jajka umieść w misce i za pomocą widelca lub mashera ziemniaczanego, tłucz jajka, aż zostaną drobno posiekane.
Wymieszać z jogurtem, majonezem, musztardą Dijon, solą i pieprzem, aż będzie gładka.
Dodaj seler i zieloną cebulę (jeśli używasz) i wymieszaj, aby połączyć.
Rozłóż na swoim ulubionym chlebie, rzeczy na połówki pita lub miarka niektóre na swoje ulubione warzywa sałatkowe.