Plum Cobbler
Plum Cobbler to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Plum Cobbler, Plum Cobbler, oraz Niskotłuszczowy Placek Śliwkowy.
Instrukcje
Zrobić nadzienie: w misce wrzucić śliwki z cukrem i skrobią kukurydzianą i odstawić na 10 minut.
Tymczasem zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 37
W maszynce, pulse mąki z mąki kukurydzianej, cukier, kandyzowany imbir, proszek do pieczenia i sól.
Dodać masło i pulsować, aż kruchy.
Dodać mleko i pulsować do zwilżenia.
Rozłóż nadzienie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Miarka 15 kopce ciasta nad nadzieniem.
Piec w środku piekarnika przez 1 godzinę i 15 minut, aż owoce będą bulgotać, a polewa będzie złota i chrupiąca.
Ostudzić na 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.