Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj plecionego chleba jajecznego. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 266 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, jajka, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako tani chleb dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pleciony Chleb Jajeczny, Pleciony Chleb Jajeczny, oraz Chleb Pleciony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Kuchenka mikrofalowa 1 1/2 szklanki mleka w wysokiej w kuchence mikrofalowej szklanej misce 2 do 3 minut lub do ogrzania. Wymieszać drożdże; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu. Wyłącz piekarnik. Przykryć miskę plastikową folią i odstawić do piekarnika 30 minut lub do podwojenia luzem.