Plastry Spumoni Sundae
Plastry Spumoni Sundae wymagają z grubsza 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz lody krówki polewa, waniliowe ciasteczka nadziewane kremem finger sandwich, wiśnie maraschino, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Plastry Spumoni Sundae, Plastry Spumoni, oraz Spumoni Spinners.
Instrukcje
W średniej patelni, migdały tost na średnim ogniu przez 2 do 3 minut lub aż światło złoty kolor, często mieszając.
Dodaj margarynę; gotuj, aż margaryna się stopi, a migdały będą złotobrązowe, ciągle mieszając.
Dodać okruchy ciasteczek; dobrze wymieszać. Schłodzić 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Line patelnia bochenkowa 8x4 cm z folią.
Rozprowadzić równomiernie 1/2 szklanki schłodzonej mieszaniny okruchów na dnie wyłożonej folią patelni; lekko docisnąć. Połowę lodów równomiernie rozprowadzić na okruchach. Top z pozostałą mieszaniną okruchów; lekko docisnąć.
Wymieszaj polewę lodową, aby zmiękła. Łyżka polewa okruchy; ostrożnie rozprowadzić prawie na boki patelni. Pozostałą połowę lodów równomiernie rozprowadzić na polewie. Przykryć; zamrozić co najmniej 4 godziny lub do twardości.
Aby służyć, unmold lody na desce do krojenia; usunąć folię.
Pokroić na 8 plastrów; umieścić na poszczególnych talerzach deserowych. Każdą porcję polać bitą śmietaną i wiśnią.