Plastry Indyka Z Grilla
Grillowane plastry indyka z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Sprawdza się jako tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka oleju roślinnego, proszku czosnkowego, chrzanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzechowe Plastry Indyka, Panierowane Plastry Indyka, oraz Indyk z plasterkami jabłka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sodę, sos sojowy, olej, czosnek w proszku i chrzan.
Dodaj plastry indyka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 6-8 godzin lub na noc.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj indyka bez przykrycia na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą czyste.