Plastry Dżemu
Plastry dżemu mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 6 centów za porcję. Jeśli masz dżem, jajko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 5 protokół. Ubić w jajku, następnie waniliowo-cytrynową skórkę. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki i ubijaj, aż się połączysz (ciasto będzie miękkie).
Ciasto podzielić na 4 kawałki i umieścić 2 kawałki na każdej przygotowanej blachy do pieczenia. Uformuj każdy kawałek w 12-na-1-calowy dziennik, około 3 cali od siebie. Używając uchwytu drewnianej łyżki lub palca, naciśnij 1/2-calowe wgłębienie w środku każdej kłody. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F. wypełnij wgłębienia dżemem.
Piec, przełączając pozycję patelni w połowie, aż do złotego brązu, 20 do 25 minut.
Ostudzić całkowicie na blachach do pieczenia, a następnie przenieść dzienniki do deski do krojenia i pokroić w poprzek na 1-calowe ciasteczka.