Plasterek tuńczyka i kukurydzy cukrowej
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, tuńczyk i plasterek kukurydzy cukrowej może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 12g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga opakowania gotowego ciasta francuskiego, cheddaru, szczypiorku i crème fraîche. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczenie Makaronu Z Tuńczykiem, Sałatka z tuńczyka, fasoli i kukurydzy cukrowej, oraz Naleśniki z tuńczykiem i słodką kukurydzą Cheat ' s.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Wyłożyć ciasto na blasze do pieczenia. Uszczypnij krawędzie, aby utworzyć granicę, mocno naciskając na rogach. Nakłuć środek widelcem i wstawić do piekarnika na 10-15 minut.
W międzyczasie wymieszać tuńczyka i kukurydzę cukrową w misce i doprawić.
Wyjąć ciasto z piekarnika, naciskając środek tylnym widelcem, ponieważ będzie trochę nadmuchane.
Rozłóż crme frache na środku, łyżkę mieszanki tuńczyka na wierzchu, a następnie posyp serem.
Piec jeszcze 10-15 minut, aż się zrumieni, nadmuchnie i ugotuje.
Posypać szczypiorkiem i pokroić w ćwiartki.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah