Plaster orzecha kokosowego i limonki z letnimi owocami

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, mrożony kokos i plasterek limonki z letnimi owocami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 460 kalorii, 3G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, złoty cukier, krem kokosowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 73 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Plasterek bezy kokosowej, maliny i limonki, Letnie owoce z cukrem limonkowo-miętowym, oraz Iced trifle slice są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wyłożyć puszkę bochenka o wadze 900g z wystarczającą ilością folii spożywczej, aby umożliwić późniejsze owinięcie boków na wierzch puszki.
Śmietanę ubić z cukrem, aż osiągnie szczyt.
Ubijamy śmietaną kokosową, sokiem z limonki i skórką, aż znów zachowa swój kształt. Przełóż do cyny i wygładzić górę, owinąć folię spożywczą z powrotem i umieścić w zamrażarce na co najmniej 4 godziny, ale najlepiej na noc. Może być wykonane do 2 tygodni wcześniej.
Przed podaniem wrzucić wszystkie owoce z cukrem i limonką i odstawić. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij plasterek z zamrażarki (nie wyjmuj go wcześniej, jak w przypadku większości innych mrożonych deserów). Pokrój plasterek na długi, schłodzony talerz, a następnie użyj noża zanurzonego w bardzo gorącej wodzie, aby pokroić grube porcje.
Podawać na schłodzonych talerzach z owocami ok.