Planked New York Strip Steak z grillowanymi warzywami

Planked New York Strip Steak z grillowanymi warzywami
Planked New York Strip Steak z grillowanymi warzywami może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Za 12,96 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 103g białka, 87g tłuszczu i w sumie 1454 kalorii. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają pieprzu, nietraktowanych desek cedrowych, przypraw czosnkowo-ziołowych oraz pomidorów. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. 5 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Planked New York Strip Steak z grillowanymi warzywami, Grillowany nowojorski stek ze stekiem z piwem i melasą, oraz Grillowany nowojorski stek z salsą Verde.

Instrukcje

1
Namocz deski do grillowania w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Odetnij tłuszcz ze steków i osusz je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Umieść steki w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym z 2 łyżkami oliwy z oliwek i olejem z orzechów włoskich. Wmasuj olejek w steki-lubię je trochę wbijać pięściami. Pomyśl o zarządzaniu gniewem. Zmiel sól i pieprz i zgniataj je w torbie, aby pokryć steki. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Cukinię, żółtą dynię, pomarańczową paprykę, pomidory i czerwone ziemniaki ułożyć na blasze do pieczenia i wrzucić z jeszcze 2 łyżkami oliwy z oliwek, przyprawą czosnkowo-ziołową, szczyptą soli morskiej i szczyptą czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
Squash żółtySquash żółty
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko naoliwić ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść mokre deski na gorącym grillu, zamknij pokrywkę i pozostaw je na 3 do 5 minut lub do lekkiego zwęglania na dnie. Odwróć deski i połóż steki na jednej desce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś zmieszane warzywa z blachy do pieczenia na drugą deskę. Zamknij pokrywkę grilla i gotuj do pożądanego wysmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy steków ze striptizem. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Joseph Phelps Pastorale Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn