Plamiak Pieczony-Gebraden Schelvisch
Pieczony plamiak-Gebraden Schelvisch może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 692 kalorie, 23G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, masło, plamiak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Plamiak Pieczony, Plamiak Pieczony, oraz Prosty Pieczony Dorsz (Lub Plamiak).
Instrukcje
Spryskaj patelnię sprayem do gotowania (Pam) i rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż rybę na patelni i umieść plasterek cytryny na każdym kawałku.
Posypać okruchami, doprawić solą i obficie doprawić masłem.
Piec przez 45 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie zrobiona (łatwo się łuszczy).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.