Plamiak Panko

Plamiak Panko
Panko Haddock może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1779 kalorii, 99g białka, oraz 108 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 11,73 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz panko, plamiak, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Plamiak Pieczony, Plamiak Nadziewany, oraz Tex-Mex plamiak lub dorsz z mikrofalówki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej do 500 stopni.
2
Ogrzewanie w wyższej temperaturze dla krótszego czasu utrzymuje rybę wilgotną-zwłaszcza z mlekiem.Dobrze Wyczyść rybę. Upewnij się, że dobrze wyschniesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
MlekoMleko
3
Pokroić na równe kawałki.
4
Mleko i bułkę tartą umieścić w oddzielnych miseczkach.Ryby moczyć w mleku. To jest klucz, aby było wilgotne.Rybę okryć bułką tartą panko. Pamiętaj, aby dodać przyprawy do zwykłych okruchów panko. Używam oregano, pieprzu, mielonej musztardy-i dodałem ostrą paprykę ( ale lubię trochę przyprawy we wszystkim). Kluczem jest dodanie przypraw do bułki tartej Panko.Spryskaj szklanym naczyniem do gotowania z PAM.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
Papryka ChiliPapryka Chili
PrzyprawyPrzyprawy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
RybyRyby
MlekoMleko
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Każdy powlekany filet umieścić w szklanym naczyniu.
6
Skropić sok z cytryny równo nad rybą.Roztopić masło w micowave.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
RybyRyby
7
Mżawka roztopione masło nad rybą.Gotować przez 15 minut.Smacznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia50
Magazyn