Plamiak Gotowany W Imbirze
Plamiak gotowany w imbirze wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 120g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 873 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, zapas rybny, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Sprawdza się jako drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem, Gotowany Kurczak Imbirowy, oraz Imbirowo-sojowy dorsz Czarny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, na średnim ogniu, dodać olej.
Dodać czosnek i połowę imbiru. Po 30 sekundach dodaj bulion, sos sojowy i wino.Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 5-10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Umieść filety w płynie i gotuj do momentu, aż filety zostaną ugotowane, około 6-10 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Plamiak można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.