Placki Ziemniaczane Z Nadzieniem Z Tuńczyka (Batata Charp)
Placki ziemniaczane z nadzieniem z tuńczyka (Batata Charp) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ciasta Z Tuńczykiem I Ziemniakami, Batata Nu Shak (Potato Curry), oraz Batata Nu Shak (Potato Curry).